ONZE TOPPER!

Sport
Hondenbrokken

20 KG

Sport Hondenbrokken (20KG)

40,00

Voor de sportieve actieve viervoeters hebben wij een speciaal ontwikkelde voeding, rijk aan eiwitten, vetten, mineralen en dierlijke bijproducten. Deze voeding is hierdoor uitermate geschikt voor honden die veel sporten, maar bijvoorbeeld ook voor teven met pups, of dragende teven. Het verhoogde eiwitgehalte zorgt onder andere voor extra energie. Tevens uitermate geschikt voor overactieve honden en honden die snel wat aan moeten komen. Door de specifieke samenstelling van dit product kan uw hond topprestaties leveren en is deze voeding uitermate geschikt voor honden die veel in beweging zijn. De beste resultaten behaal je met de juiste voeding!

Categorie:

Beschrijving

Bent u het trotse baasje van een sportieve, actieve volwassen hond? Onze “Sportbrokken” is een uitgebalanceerde en hoogwaardige voeding, speciaal ontworpen voor actieve honden en honden die langdurig moeten presteren in sport en spel. Door het verhoogde energiegehalte in de vorm van eiwitten en vetten is deze voeding ook uitstekend voor dragende en lacterende teven. Draag bij aan een optimale gezondheid van uw actieve hond met deze speciale sportbrok.

Brokken voor de actieve hond

Onze “Sportbrokken” is een speciaal ontwikkelde voeding voor volwassen honden die een actieve levensstijl hebben door bijvoorbeeld sporten of zelfs werken. Deze voeding is samengesteld uit granen, vlees, dierlijke bijproducten, eiwitten, vetten en oliën. Hierdoor krijgt uw hond alle voedingsstoffen die nodig zijn om goed te kunnen presteren. Door het hoge eiwitgehalte en vetten is deze voeding ook een perfecte keuze voor teven die dragend of lacterend zijn.

Gebruiksaanwijzing

Iedere hond is anders en heeft behoefte aan verschillende dingen. Hoeveel voeding uw hond dagelijks nodig heeft is afhankelijk van een aantal punten, waaronder het gewicht en de leeftijd van uw hond, maar ook zeker van de activiteit van uw hond. Deze “Sportbrok” is speciaal ontworpen voor de actieve viervoeters.  Op de zak kunt u richtlijnen vinden van hoeveel gram brokken uw hond per dag nodig heeft om in optimale gezondheid te blijven. Het beste is om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te verdelen over 2 maaltijden per dag. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater voor uw hond.

Verpakking

Al onze 100% natuurlijke diervoeders worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Wij dragen zorg voor de juiste verpakking van het juiste materiaal zodat de brokken u altijd vers bereiken. Wij raden u aam om de verpakking thuis op een droge donkere plek te bewaren en om de zak na elk gebruik goed af te sluiten voor optimaal behoud van smaak en versheid van de brokken. De “Sportbrokken” worden verpakt in zakken met een inhoud van 20 Kg. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 20 kg