ONZE TOPPER!

Sport
Hondenbrokken

20 KG

Kip & Pens Hondenbrokken (15KG)

48,00

De ideale voeding voor de lastige eter! Deze “Kip Pens brokken” doen zelfs de moeilijkste eters hun bak leegeten. Deze hoogwaardige voeding is bereid volgens een zorgvuldig proces waarbij alle voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, mineralen en vetzuren bewaard blijven om op die manier bij te dragen aan een optimale gezondheid van uw viervoeter, zowel van binnen als van buiten. Deze volledige brok is geschikt voor dagelijks gebruik en u bent ervan verzekerd dat uw hond elke dag geniet van heerlijke, gezonde brokken, zonder dat uw hond nog extra vitaminen nodig heeft naast zijn voeding. Gun uw hond al het goede en heerlijke van deze “Kip Pens brokken”

Categorie:

Beschrijving

Onze “Kip Pens broken” is een hoogwaardige, geperste voeding. Deze smaakvolle voeding is uitermate geschikt voor de moeilijke eter. De geur en de smaak van pens heeft een gunstige werking op de eetlust van uw hond, zo zal zelfs uw moeilijke eter zin in eten krijgen. Door de zorgvuldige bereiding van dit product zijn alle voedingsstoffen behouden en kan uw hond elke dag genieten van een smaakvolle, maar ook zeer volledige voeding.

Smaakvolle brok, ideaal voor de moeilijke eter

Mocht uw hond een moeilijke eter zijn of niet zoveel eten, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze “Kip Pens brokken”. De geur en smaak van pens zijn voor ons bijna niet te harden, maar deze geur vindt uw hond heerlijk. Hierdoor krijgen zelfs de kieskeurige viervoeters zin om hun bak leeg te eten. Deze voeding is zeer volledig en uw hond heeft geen extra vitaminen nodig naast deze brokken. De “Kip Pens brokken” zijn tijdens het productieproces niet blootgesteld aan langdurige verhitting, hierdoor blijven alle vetzuren, eiwitten, oliën, vitaminen en mineralen bewaard zodat uw hond de optimale hoeveelheid van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Gebruiksaanwijzing

Met de “Kip Pens brokken” geeft u uw hond elke dag een volledige voeding. Indien u een moeilijke eter heeft kan het goed zijn om uw hond elke dag op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plek te voeren. Als u niet precies weet hoeveel gram brokken uw hond nodig heeft dagelijks, dan kunt u op de zak een voedingsschema vinden. Let erop dat u hierbij moet weten hoeveel uw hond ongeveer weegt.

Verpakking

Zoals u van al onze producten gewend bent, zijn ook deze brokken zeer zorgvuldig verpakt. Wij besteden zeer veel aandacht het materiaal van de verpakking, eveneens het juist verpakken van onze producten. Zo garanderen wij u vers voer bij elke aankoop. Zorg er thuis voor dat de zak na elk gebruik goed wordt afgesloten om de versheid van de brokken te behouden. Deze heerlijke “Kip Pens brokken” zijn beschikbaar in verpakkingen van 15 kg.

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Glutten

Vrij