ONZE TOPPER!

Sport
Hondenbrokken

20 KG

Premium Senior Light hondenbrokken (15KG)

38,00

Voor honden op leeftijd, honden met overgewicht of honden die dreigen last te krijgen van overgewicht kiest u voor onze “Premium Senior Light” hondenbrokken. Deze zorgvuldig samengestelde voeding bevat alles wat uw hond nodig heeft. Door de speciale samenstelling heeft uw hond minder voeding nodig, terwijl hij wel alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. In onze “Premium Senior Light” zitten geen restafvalstoffen, alleen voedingsstoffen en dit ziet u terug in de algehele conditie van uw hond, maar ook in de huid en vacht van uw hond. Geef uw hond dagelijks deze heerlijk brok en draag bij aan de gezondheid van uw viervoeter. Voor de hoeveelheid kunt u de zak raadplegen. Zorg elke dag voor voldoende schoon drinkwater.

Categorie:

Beschrijving

Onze “Premium Senior Light” hondenbrok is een speciale brok met zeer hoogwaardige en zeer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze brok is speciaal ontwikkeld voor honden op leeftijd, honden met overgewicht of dreigt last te krijgen van overgewicht. Onze “Premium Senior Light Hondenbrokken” bevat een lagere voedingswaarde en juist meer ruwe vezels. Door deze samenstelling zit uw hond sneller vol, terwijl hij minder voedingsstoffen binnenkrijgt. De brok is makkelijker om te kauwen voor de oudere hond, maar toch krokant, zoals uw hond zijn voer graag heeft!

Hoogwaardige voeding voor uw senior hond

Heeft u een oudere hond of een hond die neigt richting overgewicht? Dan is onze “Premium Senior Light Hondenbrok” de ideale voeding voor uw viervoeter. Door de aangepaste hoeveelheden mineralen eiwitten en voedingsstoffen krijgt uw hond een licht verteerbare maaltijd. De “Premium Senior Light Hondenbrokken” is op die manier afgestemd zodat uw hond genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te blijven. Ook de huid en de vacht van uw hond zullen profiteren van deze gezonde brokken.

Gebruiksaanwijzing

Voor de oudere honden of honden die last hebben van overgewicht (of dreigen hier last van te krijgen) geeft u elke dag “Premium Senior Light” Dit is een volledige droge brok waarbij uw hond geen extra voedingsstoffen nodig heeft. Voor de juiste dagelijkse hoeveelheid droogvoer voor uw hond kunt u de zak raadplegen. U hoeft uw hond niet minder voeding te geven, deze voeding is speciaal aangepast op de benodigdheden van uw hond op leeftijd, of hond met overgewicht. Zorg elke dag voor voldoende schoon drinkwater.

Verpakking

Deze gezonde “Premium Senior Light” hondenbrokken zitten verpakt in zakken van 20 kg. Ons 100% natuurlijke diervoeder wordt altijd zeer zorgvuldig verpakt en verzonden. Dankzij het materiaal van onze zakken kunnen wij u garanderen dat uw hond altijd een zak verse krokante brokken krijgt. Zorg er thuis voor dat u de zak goed afsluit na elk gebruik. Zo zorgt u ervoor dat de brokken vers blijven tot de zak leeg is.

Extra informatie

Gewicht 15 kg